Gi en gave til oss

Vi trenger din økonomiske støtte, noe som vil gjøre vårt arbeid enda mer effektivt. Du kan motta skattefradrag for gaver som blir gitt til menigheten.

Du kan støtte vårt arbeid med å donere en gave til menigheten. Dette gjøres ved at du innbetaler et beløp på konto nummeret som du finner nederst på denne siden. Det er fint om du vil merke din gave, også om den skal ha et spesielt formål. Vi er takknemlig for alle gaver og all støtte som vi kan motta. Dette gjør at vi kan arbeide enda mer effektivt i regionen, og rundt de prosjekt som vi som menighet er engasjert i. Du kan også bli vår faste støttepartner, med å støtte oss med et fast månedlig beløp. Ta kontakt med oss, så kan vi hjelpe deg med å få dette i orden.

 

Det er også en mulig for deg å få et skattefradrag på dine gaver til oss. Det skjer ved at du innbetaler et beløp, enten et engangsbeløp eller et fast beløp. Dette kan gjøres som et fast månedlig beløp eller i form av en eller flere engangsgaver. Dette rapporteres inn av oss til myndighetene, og skattefradraget vil komme på neste års selvangivelse. Det er avgjørende at du merker innbetalingen med fullt navn og ditt personnummer. Det er også nødvendig at du merker innbetalingen med skattefradrag eller tiende.

Skattefradraget gjelder for beløpet inntil kr. 50 000,- og ved en minstebeløp på kr. 500,-. Skattefradraget utgjør 24 prosent av gitt beløp inntil kr. 50 000,- eller ved et minstebeløp på kr. 500,-

 

Konto nummer: 4358.20.14257

Kontoens navn: Betel Menighetssenter

Ved ønsket skattefradrag, merk innbetaling med navn, person nummer og formål. Takk for din gave.